Пітахайя

335,00
Пітахайя - це екзотична красуня, яка всіх підкорила своїм зовнішнім виглядом.
Також відома як драконовий фрукт, драгонфрут або пітахайя рожева.

Пітахайя має яскраву рожеву шкірку з зеленими м'якими «колючками» листочками, які можуть бути легко видалені. В середині фрукта є їстівне м'ясисте ядро білого кольору з чорним їстівним насінням. М'якоть пітахайї має присний смак, схожий на поєднання ківі з кавуном, але без яскраво вираженої солодкості і часто використовується в приготуванні соків, десертів та інших страв.

Крім того, пітахайя має високий вміст вітаміну С, кальцію, заліза та інших корисних поживних речовин. Вона також відома своїми антиоксидантними властивостями та може підтримувати здоров'я шкіри, зменшувати ризик захворювання на серцево-судинні захворювання та діабет.

Як куштувати: Дуже просто! Розріжте пітахайю навпіл і ложкою діставайте мʼякоть та насолоджуйтесь смаком цього фрукту або можна очистити від шкірки, нарізати на шматочки і додати до фруктового салату.

Де зберігати: Пітахайю потрібно зберігати в холодильнику при температурі 6-10°С.

Пам'ятайте: свіжа пітахайя має короткий термін зберігання, тому якщо ви не плануєте її вживати протягом наступних кількох днів, краще придбати її ближче до часу вживання.