Карамболь

140,00
Карамболь, також відомий як карамбола, старфрут, зірковий фрукт.Вона має характерну форму, яка нагадує зірку, і тому й іноді так і називають "зірковим фруктом".

Карамболь може бути зеленою або жовтою, залежно від ступеня зрілості. Вона має напівпрозору мʼякоть, кисло- солодкий та легкий цитрусовий смак з нотками яблука, агрусу та огірка . Карамболь також багата на вітаміни та мінерали, такі як вітамін С, кальцій та калій.

Зіркова форма фрукта робить іі ідеальною для прикрашання страв, і вона часто використовується в ресторанах як декоративний елемент.

Як куштувати: Почніть з видалення кінчика карамболі . Зазвичай він досить твердий і неїстівний.Наріжте карамболь на тонкі скибочки, приблизно 3-5 мм товщиною і у вас вийдуть шматочки-зірочки, які можна куштувати.

Де зберігати: Карамболь потрібно зберігати тільки в холодильнику!