Папайя велика Папайя формоза, або також відома як папайя Тайваню, є одним з найцікавіших і корисних фруктів, що виростає на острові Формоза (Тайвань). Цей таємничий плід вражає своїм смаком, ароматом та корисними властивостями. Екзотичний смак та аромат: Папайя формоза має чудовий, солодкий смак з легкою кислинкою, яка робить її досить цікавою для гурманів і любителів фруктів. Її неперевершений аромат здатний підкорити ваші смакові рецептори з першого шматочка. Соковита текстура: М'якоть папайї формози має соковиту і ніжну структуру, яка тане в роті, даруючи незабутні відчуття смаку і насолоди. Багата на поживні речовини: Папайя формоза - справжня скарбниця вітамінів і мінералів. Вона багата вітаміном С, вітаміном А, фолієвою кислотою, каротином та антиоксидантами, які сприяють зміцненню імунної системи та покращенню здоров'я шкіри. Як куштувати: Якщо вам приїхала дозріла папайя, то ви можете розрізати папаю навпіл, видалити насіння і ложкою відокремити м'якоть від шкірки.Папайю можна також нарізати на кубики та додати до салату або смузі. Як зберігати: Якщо папайя не дозріла, то її потрібно зберігати при кімнатній температурі 3-5 днів, поки вона не стане м'якою і ароматною. Після дозрівання рекомендуємо відразу нею поласуватися! Важливо:Папайя приїжджає до нас тверда і їй необхідно 3-5 днів полежати у теплому та темному місці. Якщо Ви отримали фрукт м'яким, то він готовий до вживання.